تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

     بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

     بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .

    عامل این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم و.....در انسان میشوند .

     در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل: تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.

    اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.

     بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .

    عامل این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم و.....در انسان میشوند .

     در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل: تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.

    اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.


    این مطلب تا کنون 55 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ چهار شنبه 8 مهر 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 28 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55487
  • تعداد مطالب :160027
  • بازدید امروز :256382
  • بازدید داخلی :26516
  • کاربران حاضر :222
  • رباتهای جستجوگر:366
  • همه حاضرین :588

تگ های برتر