جستجو

تبلیغات



بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

     بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

     بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .

    عامل این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم و.....در انسان میشوند .

     در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل: تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.

    اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.

     بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .

    عامل این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم و.....در انسان میشوند .

     در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل: تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.

    اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.


    این مطلب تا کنون 39 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ چهار شنبه 8 مهر 1394
    منبع
    برچسب ها : منتقله ,بیماریهای ,انسان ,ایجاد ,شوند ,باعث ,بیماریهای منتقله ,اغلب بیماریهای ,باعث ایجاد ,شامل تهوع؛استفراغ؛گرفتگی ,ایجاد عوارض ,اغلب بیماری ,
    بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 8 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر